Ervaringen van onze klanten


M-cep Audit & Advies - Drs. M. Gielbert RO - m-cep.nl"De dienstverlening van Prioserve is ronduit uitstekend. De snelle, adequate en klantvriendelijke (geduldige) manier waarmee knelpunten worden opgelost is heel plezierig."


mmI-Innovations - Dhr. M. Hilhorst - mmi-innovations.nl"Ik moet zeggen dat jullie altijd (ik denk nu al bijna 10 jaar) snel, met weinig woorden of omhaal, adequaat helpen! Dat geld voor alle diensten die we van jullie afnemen (meerdere websites en email adressen). Dat is bij veel bedrijven wel eens anders."


Mevr. M. van der Sar - "De site van Prioserve zelf is niet altijd even overzichtelijk, maar de klantservice daarentegen is erg goed en snel. En dat voor een mooie prijs!"


StarterUp - Dhr. V. Ramjas - starterup.nl"Ontzettend goede klantenservice, snel en professioneel. Bied meer dan de standaard en zoekt samen met je de juiste oplossing. Iets dat ik mis bij andere hosting bedrijven."


Edison International - Mevr. K. Stans - edison.nl"Een prettige en ontspannen samenwerking. Ik word altijd snel en kundig geholpen, ook als ik later nog extra vragen heb of er dingen aangepast moeten worden. Zeer tevreden dus!"


Buro Blun - Mevr. A. Stoel - blun.nl"Telefonisch heel goed bereikbaar. Vriendelijk en behulpzaam. Bereid om, indien nodig, iets extra te doen. Goede adviezen. Ik laat mijn klanten graag bij Prioserve hosten."


Achmea - Dhr. J. de Witte - achmeacreatievediensten.nl"Kundige medewerkers die meedenken over oplossingen die je verder helpen."


Wididi - Dhr. W. van Helden - wididi.com"Wij doen al jaren zaken met Prioserve en waarderen de pragmatische en no-nonsense mentaliteit. Men is niet bang om mee te gaan in nieuwe ontwikkelingen. De pragmatische insteek en de directe bereikbaarheid van de medewerkers ervaren wij als prettig en een goede basis voor onze verdere groei."


Dhr. J. Berg - groenlinkswageningen.nl"Vragen worden snel en volledig beantwoord, medewerkers denken actief mee. Topservice!"


Sicilie per Klassieker - Dhr. B. Hofman - sicilieperklassieker.nl"Na jarenlang mijn sites onder gebracht te hebben bij Prioserve is het tijd voor een compliment. Iedere keer sta ik er weer van de kijken hoe snel en adequaat de helpdesk reageert op vragen of verzoeken. In no-time is er inhoudelijk antwoord vaak al voorzien van een stukje Java, PHP of HTML waar ik zelf even niet uit kwam. Top, ga zo door!"


Mirnicology - Dhr. N. Gallois - mirnicology.com"Mocht er een probleem zijn dan heb je altijd iemand aan de telefoon die je kan helpen. Je wordt niet doorverbonden of in de wacht gezet gewoon direct de juiste persoon. En zonder enige moeite wordt er een stapje extra gedaan. Dat is de kracht van Prioserve!"


Dhr. F. Janssen - xietzo.nl"Voordat het Prioserve ging heten was ik al klant; dat is intussen lang geleden. Al die tijd heb ik probleemloos en snel contact gehad met de mensen die Prioserve draaien. Door de jaren heen gaat het steeds zo: ik stel een vraag >> pof! Goed antwoord. Chapeau!"


Achmea Studio - Mevr. Westgeest - achmeastudio.nl"Mijn complimenten, wat zijn jullie toch ongelofelijk snel! Bedankt!"


Dhr. R. Kneepkens - kneepkens-ict.nl"Wij doen al sinds de start van ons bedrijf in 2008 zaken met Prioserve en zijn tot op de dag van vandaag zeer tevreden over de service. Wat ons vooral aanspreekt is de telefonische bereikbaarheid in geval van calamiteiten, de no-nonsense cultuur in de organisatie en de zeer betrouwbare systemen. Wij zullen dus ook in de toekomst Prioserve bij onze klanten aanbevelen!"


Dhr. R. Bestebroer - bestebroer.com"Met Prioserve hebben we al een jarenlange samenwerking voor Windows hosting. Het kennisniveau is hoog, ze reageren snel en staan altijd klaar bij mogelijke problemen. Een ideale partner voor hosting en hun oplossingen geven ons een veilig en vertrouwd gevoel."


Dhr. M. Fierst - fierstmc.nl"Als ik bel krijg ik mensen aan de lijn die er niet bij voorbaat van uit gaan dat ik een klungelende sukkel ben. Dat waardeer ik."


Dhr. A. Breedvelt - www.bureaukicker.nl"Wij zijn al meer dan vijf jaar zeer tevreden over de uitstekende service van Prioserve. In al die jaren hebben wij nauwelijks downtime ondervonden en bij problemen ervaren we een zeer snelle responsetijd en adequate oplossingen. Naast de service stellen wij ook het hoge kennisniveau van de medewerkers zeer op prijs, dat levert bruikbare tips en adviezen op."


Mevr. Boer - sportnuts.nl"Wij hebben een zeer goede ervaring met onze hosting en domeinnamen die we hebben gestald bij Prioserve. Altijd snelle afhandeling van e-mails en telefoontjes en een zeer goede service en ondersteuning bij nieuwe uitvoeringen! Wij blijven dan ook zeker klant."


Dhr. T. Ermens - ermens.net"Ik vind al sinds maart 2001 onderdak bij Prioserve en ik heb de afgelopen twaalf jaar als bijzonder prettig ervaren. Prioserve is een professioneel bedrijf met hart voor de zaak. Proactief en alert op problemen, die de afgelopen twaalf jaar overigens amper zijn voorgekomen en al opgelost waren voordat ik er iets van merkte.

Ik krijg altijd een vlot en deskundig antwoord op mijn vragen en het belangrijkste, ze hebben een uitermate betrouwbare dienstverlening. Ik stuur tegenwoordig iedereen die een kwaliteits webhost nodig heeft naar Prioserve."Sansansolutions - Dhr. Claassen - sansansolutions.nl"Zo'n anderhalf jaar geleden heb ik een klein hostingpakket bij Prioserve genomen. Als een van de weinigen in Nederland boden zij destijds een Ruby on Rails account aan voor een scherpe prijs. Omdat ik het account tijdens de ontwikkeling van mijn applicaties gebruik, heb ik redelijk wat te maken met de helpdesk. Iedere keer weer sta ik versteld van de snelle (en bruikbare!) reactie op mijn vragen. Vanwege het hoge niveau van service kan ik Prioserve iedere ontwikkelaar aanraden."


Witteveen Reclame - Dhr. Witteveen - witteveenreclame.nl"Ik ben bij Prioserve voor hosting en email en ben daar gewoon erg tevreden over."


Webzucht - Dhr. Olling - webzucht.nl"Ben groot fan van jullie!"


Praktijk Houterman - Dhr. Houterman - praktijkhouterman.nl"Graag wil ik ook gebruik maken van deze gelegenheid jullie te complimenteren voor jullie geweldige service en professionele dienstverlening. Bij iedere vraag omtrent webhosting die ik krijg, verwijs ik naar jullie adres met de mededeling dat jullie ECHT kwaliteit leveren!"


Ontwerpburo Lichting98 - Nils - lichting98.nl"Doe altijd zaken met Prioserve, jullie zijn snel, betrouwbaar, goed, en niet eens zo gek duur."


BVDH - Dhr. van der Heijden - bvdh.org"Deze week de derde dedicated server afgenomen. Nul downtime het laatste jaar, altijd direct support op andere vragen.

Prioserve is voor mij een belangrijke partner en uitstekende provider. Service = 100% en all you wish..... gewoon mensen aan de telefoon dus met de mouwen omhoog.

Prioserve beveel ik maandelijks aan vele mensen aan, al vele jaren, iedereen is nog steeds klant, ik ook, dat zegt genoeg lijkt me."Mevr. Boer - veganuts.nl"Wij hebben een zeer goede ervaring met onze hosting en domeinnamen die we hebben gestald bij Prioserve. Altijd snelle afhandeling van e-mails en telefoontjes en een zeer goede service en ondersteuning bij nieuwe uitvoeringen! Wij blijven dan ook zeker klant."


Dhr. Dofferhoff - dofferhoff.com"Zeer goed ! ik ben klant van VOOR het eerste uur (lancering joepwebbouw) en heb met hen als klant een groei doorgemaakt. Ze luisteren dus naar hun klanten en nemen wensen en ervaringen mee.

Ze kunnen niet toveren dus nu wensen is niet altijd morgen klaar maar vergeten zijn ze de wensen niet. Een gedegen aanpak in mijn ogen.

Er gaat overal wel eens iets mis zo was er bij mij een kleine administratieve $$ vergissing, maar een nette behandeling en afhandeling vind ik belangrijker dan een foutloze organisatie want die zijn er toch niet.

In een paar steekwoorden : snelle servers, goede prijs / kwaliteit, goede technsiche service en support, staan open voor verbeteringen en luisteren naar klantwensen."Jyoti - Dhr. Aernout - jyoti.nl"Het begon met het aanvragen van een account... Niet oeverloos erom heen draaien, maar gerichte antwoorden op mijn vragen, niet duurder als nodig.... wat bij andere providers wel is gebeurt. Ook op vragen gesteld via de mail krijg je binnen notime een antwoord. Prioserve heeft een prima prijs / kwaliteit. Ook de help desk is uitstekend bereikbaar, en geeft meteen hulp. Mocht dat onverhoopt niet meteen via de telefoon lukken, dan komen ze zo snel mogelijk erop terug. Ook een script wat niet werkte bij mij, sprongen ze gelijk op in. En met hun hulp werkte het binnen 5 minuten nadat ik ze de mail gestuurd had. Kort gezegd: KLASSE. Ik kan een ieder deze provider aanraden!"


Webmaxx - Dhr. Bastiaans - webmaxx.nl"Prioserve is een zeer deskundige en prettige partij om mee samen te werken. Prijs kwaliteit verhouding is meer dan goed te noemen. Als je op zoek bent naar een provider die alles heeft ben je hier aan 't juiste adres.

PS Ons bedrijf heeft momenteel ca. 50 probleemloze hostingpakketten bij Prioserve draaien."Vision First - Mevr. Holtman - visionfirst.nl"Prioserve kan ik iedereen aanraden!! Geen problemen met het online zijn, helpdesk is goed bereikbaar en je wordt goed en vriendelijk geholpen. De hostingpakketten zijn zeer uitgebreid. Fantastisch!"


Flex Visions - Dhr. Bergman - flexvisions.nl"Als zakelijke gebruiker ben ik zeer tevreden over de service en mogelijkheden. Lage prijzen en nauwelijks downtime. Kundig personeel."


Atlantis Press - Zeger Karssen - www.atlantis-press.com"Mijn bedrijf Atlantis Press is al een aantal jaren klant bij jullie, en dit tot volle tevredenheid. Prioserve biedt prima service en de webserver werkt uitstekend."